Sidor

torsdag 11 december 2014

Vad händer med Lily?

Bloggen har legat lite tyst när det gäller Lily, men jag tycker att ni är värda en förklaring. Speciellt nu när jag också själv vet lite mer.
Lily har en permanent skada i ett av sina framben som aldrig kommer att bli 100% bra. Så, jag har inte suttit på hennes rygg sedan jag flyttade hit till Tyskland. Istället har Lilys ben kontrollerats regelbundet, röntgats och hon har levt loppan på sjukledighet. Min veterinär här har kontaktat några andra specialister för att spekulera om vad framtiden skulle innehålla för oss. Idag kom domen.

Jag var inte alls förberedd utan har förträngt att ens tänka på saken. Min host mom började såhär idag på lunchen, "My mom talked to some specialists and the future for Lily doesn't look very good" här kände jag mitt hjärta stanna "surgery is not an option" jag trodde jag skulle dö "she won't be able to compete over 130cm" vänta, vad?! Hatar att bli lurad sådär.

Idag kollades Lily igen och.....
..idag får vi börja gå, på asfalt och 10-15min per gång. Det är inte mycket, men det vände verkligen upp-och-ner på hela min värld. Fatta att jag får sätta upp mig på min soulmate igen? Vi skall göra detta i 10 dagar för att musklerna och benen skall töja ut sig i benet. Just nu visar hon ingen hälta på raka spår i någon gångart, men på en cirkel till vänster blir det yttre benet lite långsammare.Vi vet inte hur framtiden ser ut och jag tänker inte tänka längre än till morgondagen, just nu är jag den lyckligaste tjejen i hela världen. 


ack så älskade varelse. 

2 kommentarer:

  1. Voi sötnos <3 Men huvudsaken e ju att hon får leva utan smärtor o de verkar ju som om hon får jättebra vård där!! En stor megakram åt er båda <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp! Är jätte nöjd över hur saker och ting sköts här :) och om allt går som tänkt kanske hon slipper ut på någon tävling ännu! Vi skickar kramar tillbaka <3

      Radera