Sidor

onsdag 1 oktober 2014

and in the middle of the night I may watch you go

Godkväll!
Ögonen vill åka fast, men tänkte att jag kanske kunde slänga in en liten uppdatering då jag konstaterat (efter Kias kommentar) att jag aldrig nämnde var jag egentligen är och vad jag gör. 

Som jag så vackert på Facebook ändrade så är jag för tillfället bosatt i Hagen im Bremischen. Om någon nu blev riktigt nyfiken och kollade upp detta på en karta märker man ganska fort att det ligger ganska långt ifrån Hamburg. Detta i sin tur betyder att jag inte valde stället jag provjobbade hos, utan tog ett wild card och flög till Bremen. Jag bor på en gård som är ägd av en riktigt trevlig familj och som jobb har jag att vakta 1årige Max och hjälpa till i stallet. Jag får rida stallets hästar, vilket inte bara är roligt utan också riktigt hälsosamt. Pricken på i:et är att både Max mamma och hennes mamma är veterinärer, specialiserade på hästar, så när olyckan är framme finns hjälpen väldigt nära. 

Till skillnad från endel andra au pairer bor jag lite avskiljt från familjen. Jag bor i en liten "lägenhet" i källarvåningen på Max mormors hus. Bli inte rädda nu, jag behöver faktiskt inte bo här ensam, utan jag har lyckan att få ha Katie som rumsgranne. Vi delar kök och dyl. vilket jag inte har något emot. 


Skall försöka ta lite bilder åt er också, så fort jag hittar en ledig stund. Imorgon är min första privata dressyrlektion med utomstående tränare på schemat. Wish me luck!



2 kommentarer:

  1. Låter helt super! Väntar med iver på kommande inlägg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo känns verkligen mycket bättre (hittills iaf) än det andra stället. Jee! Detsamma ;)

      Radera